Laadukkaat kattoremontit ja muut kattotyöt osaavalla palvelulla

Plus Kattopalvelumme tarjoaa laadukkaat kattotyöt pitkällä kokemuksella.

Häämöttääkö talosi lähitulevaisuudessa kattoremontti, katon uusiminen tai muita vastaavankaltaisia kattotöitä? Kattoremonttia kaivataan aikaa myöten katolla kuin katolla, sillä monenlaiset ympäristön rasitukset iskevät kiinni katepintaan pyrkien heikentämään sen toimintakykyä. Katolla liikkuu suuria määriä kosteutta sade- ja sulamisvesinä sekä talvella lumen ja jään muodossa. Lämpötilanvaihtelut rapauttavat kattoa ja rasittavat tiivisteitä, ja osaltaan suojapintaa kuluttaa myös auringon paahtava uv-säteily. Lehdet, neulaset sekä katkenneet oksat roskaavat katetta, ja lisää likaantumista aiheuttaa pitkä siitepölykausi sekä puulämmitteisissä taloissa noki ja tuhka. Näiden jokapäiväisten haasteiden lisäksi katto saattaa kärsiä äkillisiä vahinkoja vaikkapa myrskyn vaikutuksesta, jolloin remonttitarve voi muodostua hetkessä. Kun tiilikate murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, on ryhdyttävä viipymättä toimiin, etteivät ongelmat ehdi rakenteisiin ja tuhoa katon toimintakykyä kokonaan. Kun huollot ja korjaukset eivät enää riitä pelastamaan kulunutta kattoa, on aika toteuttaa katon uusiminen kokonaisvaltaisella kattoremontilla.

Plus Kattopalvelu on laadukas kattourakoitsija toteuttamaan tarvitsemasi kattotyöt. Oli kyseessä sitten pelkkä ulkokaton uusiminen tai perusteelliset saneeraustoimet yläpohjaa myöten, saat meiltä palvelukseesi kokeneet ja taitavat katto-osaajat. Meiltä löytyy vankka tuotetuntemus sekä tietotaito eri kattomalleista ja -materiaaleista. Suoritamme avaimet käteen- palvelulla niin huopakattoremontit, palahuopakattoremontit, tiilikattoremontit kuin peltikattoremontitkin, ja uusimme varmoin ottein kattoprofiilit jyrkistä loiviin, harja- ja tasakatoista auma-, pulpetti- sekä mansardikattoihin. Meitä ei rajoita rakennuksen tyyppi, vaan käsissämme onnistuu yhtä lailla omakotitalon, kesämökin, paritalon sekä autotallin kattoremontti, kaikkien asuin- ja ulkorakennusten kattojen uusimiset. Kattoremontin yhteydessä toteutamme myös pyytämäsi muutokset ja parannukset rakenteisiin, asennamme katon varustelut sekä vaihdamme tarvittaessa vaikka kattomuodon tai materiaalin kokonaan toiseen. Hoidamme kattavasti erilaiset kattotyöt katon huolloista katon korjauksiin, katon asennuksiin, vaihtoihin, saneerauksiin sekä uusimisiin.

Palvelumme tavoitteena on ennen kaikkea varmistaa kattosi kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tämän johdosta tarjoamme kaikkien meillä teetettyjen kattotöiden yhteyteen aina katon kattavan kuntotarkastuksen, silloinkin kun kyse on yksittäisistä, pienemmistä toimenpiteistä. Tilasitpa meidät siis kattoluukun tiivisteitä uusimaan tai lumiesteitä asentamaan, niin kaupan päälle käymme samalla läpi kattosi yleisen kunnon ja tilanteen. Tutkimme katepinnan, saumat, jiirit, kattotuotteet sekä läpiviennit, ja rakenteiden salliessa kurkkaamme myös yläpohjaan. Mikäli jotain huomionarvoista ilmenee, kerromme asiasta sinulle ja annamme edullisen tarjouksemme tarvittavista kunnostuksista. Kun jätät kattotyöt asiakaslähtöisten asentajiemme käsiin, voit luottaa siihen, että lopputuloksena on kaikin puolin toimiva ja käyttövarma katto.

Ajoissa toteutettu kattoremontti säästää selvää rahaa, sillä uusi, upea katto palvelee hyvin huollettuna pitkälle tulevaisuuteen. Olipa kyseessä huopakaton, peltikaton tai tiilikaton uusiminen, rakenteet saavat luotettavan ja laadukkaan suojan useiksi vuosikymmeniksi. Kun Plus Kattopalvelu hoitaa kattoremontin ja katon uusimisen, työstä suoriudutaan sujuvasti aikataulun mukaan ja toteutus menee kerralla nappiin. Meidän jäljiltämme ei tarvitse korjailla asennusvirheitä, vaan lopputulos on kaunis ja kestävä, ja siitä vakuudeksi annamme aina täyden laatutakuun työlle. Myös valmistajan omat materiaalitakuut pysyvät voimassa, kun katon uusimisen toteuttaa kattoalan rekisteröity ammattilainen. Kattosi turvaaminen ei jää taloudesta kiinni, sillä sivujemme kautta voi halutessaan hakea joustavampaa rahoitusta kattoremontin kuluihin. Meillä teetetyt kattotyöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin verotuksessa, mikä osaltaan pienentää jo muutenkin edullisen remontin kustannuksia. Ajoissa toteutetun kattoremontin avulla väistät vakavat kosteusvauriot ja palautat katon käyttövarmuuden kohdalleen. Paras palvelu kaikkiin kattotöihin löytyy meiltä – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon uusimisesta kattoremontilla!

Kattoremontit ja muut kattotyöt

Katon asennus ja uusiminen tehdään lujalla ammattiosaamisella pohjatöistä piipunpellityksiin

Katon asennus ja uusiminen kuuluvat kattotöistä kokonaisvaltaisimpiin. Edessä voi olla ensikaton asennus tuliterään taloon, kuluneen vesikaton remontti, katon täydellinen uusiminen tai kenties jopa vaihto kokonaan toisenlaiseen materiaaliin tai malliin. Katon uusiminen tulee vastaan viimeistään silloin, kun olemassa oleva kate on käyttöikänsä päätepisteessä ja auttamatta loppuun kulunut. Uusi katto on tiivis ja toimiva turva rakenteille, ja siitä on usein myös muita välillisiä hyötyjä, joita ei välttämättä tule niin helposti ajatelleeksi: katon asennus ja uusiminen muun muassa kasvattaa usein talon energiatehokkuutta, jolloin lämmityskulut pienenevät ja asumismukavuus vielä entisestäänkin kohentuu. Plus Kattopalvelulta saat katollesi kokeneet asentajat ja taitavat kattopeltisepät työtä toteuttamaan. Uusimme jyrkät ja loivat katot, oli kyse sitten paikallisesta yhden lappeen korjauksesta tai koko katon vaihdosta alusrakenteita myöten. Asennamme ja uusimme kaikkien rakennusten katot paritalosta pihavarastoon ja pyöräkatokseen. Suoritamme urakan avaimet käteen- palveluna kaikkia tarvikkeita, materiaaleja, työkoneita ja tuotteita myöten.

Ammattitaitoiset asentajamme uusivat katot materiaalista ja muodosta riippumatta. Meiltä luonnistuvat lahjakkaasti niin ehdotonta tiiveyttä edellyttävät tasakatot kuin monimuotoisuudellaan haastavat taitekatotkin. Oli projekti sitten palahuopakaton uusiminen, peltikaton asennus, tiilikaton uusiminen tai sileän huopakaton vaihto, löytyy tekijöiltämme kattava asiantuntemus, oikeat tuotteet ja tarvittava kalusto työhön. Jokaiselle katemateriaalille on asetettu esimerkiksi omat vaatimuksensa minimikaltevuuden suhteen, toisin sanoen ne edellyttävät katolta vähintään tiettyä jyrkkyyttä toimiakseen tarkoituksenmukaisella tavalla. Vahvaa kokemusperäistä tietoa tarvitaan samoin katon läpivientien asennuksessa ja uusimisessa sekä aluskatteen korjauksessa ja kattoturvatuotteiden kiinnityksessä – eri katetyypeillä täytyy käyttää eri tarvikkeita ja menetelmiä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Katon asennus ja uusiminen sujuu siististi ja näppärästi taitavilta tekijöiltämme: ladomme katolle savitiilet tai betonitiilet, ruuvaamme paikoilleen profiilipeltikatot, kiinnitämme lukkosauma- ja konesaumakatteet, naulaamme ja liimaamme bitumipaanut palahuopakattoihin sekä hitsaamme huolella sileät rullahuopa- eli bitumikermikatot.

Katon asennuksessa ja uusimisessa vaaditaan kattavaa ymmärrystä katon rakenteesta ja toiminnasta. Erityistä osaamista kysytään varsinkin, mikäli kattoremontti ulottuu aluskatteeseen ja yläpohjaan, toisin sanoen vesikaton alapuolisiin rakenteisiin. Toimiva yläpohja on monestakin syystä ehdoton edellytys kestävälle katolle – aluskatetta tarvitaan tiivistämään katto ja poistamaan sisältä sekä ulkoa päin tuleva kosteus; lujat rakenteet ottavat vastaan myrskytuulet ja painavan lumikuorman; yläpohjan eristys parantaa energiatehokkuutta ja paloturvallisuutta. Plus Kattopalvelu uusii kattosi ammattitaitoisesti myös alusrakenteiden osalta. Asennamme aluskatteen oikealle kireydelle, oikeinpäin sekä riittävillä limityksillä. Rakennamme jokaisen läpiviennin huolellisesti myös yläpohjan osalta ja teemme niihin esimerkiksi aluskatteen tiiveyden kannalta olennaiset ylösnostot. Toteutamme viimeisen päälle kattosi jiirit, harjatiivisteet, päätylistat ja -levyt sekä kaikki muut yksityiskohdat ja elementit, sekä järjestämme yläpohjaan toimivan eristyksen ja tuuletuksen.

Samalla kun asennamme ja uusimme kattosi, voimme parantaa sen toimivuutta myös tarvittavilla kattotuotteilla ja -varusteluilla. Päivitämme halutessasi esimerkiksi kattoturvatuotteet, kuten seinätikkaat, lapetikkaat, huoltosillat sekä lumiesteet – osa näistä on jo lainkin mukaan pakollisia, kun katon jyrkkyys ylittää tietyn arvon. Asennamme pieneläinesteet räystäitä ja yläpohjaa suojaamaan sekä uusimme piipunpellitykset ja piipunhatut. Vaihdamme pilalle vääntyneet tai ruosteensyömät vesikourut ja syöksytorvet samoin kuin muut sadevesijärjestelmän osat. Jos olet haaveillut ekologista energiaa tuottavista aurinkopaneeleista tai kattoikkunan tuomasta kauniista luonnonvalosta, kerro visiosi meille, niin järjestämme asennuksen remontin oheen. Katon varustelujen asennus ja uusiminen tulee ehdottomasti edullisimmaksi muiden kattotöiden yhteydessä, ja toteutus on ylivertaisen vaivaton. Kun siis edessä on katon asennus ja uusiminen, kartoita tilanne myös kattotuotteiden suhteen, niin hoidamme helposti ja huokeasti homman kuntoon niidenkin osalta.

Meiltä taidolla kaikenkokoiset ja -luonteiset huopakattoremontit, palahuopakattoremontit, peltikattoremontit ja tiilikattoremontit

Plus Kattopalvelu toteuttaa tyylikkäät ja turvalliset huopakattoremontit, palahuopakattoremontit, peltikattoremontit sekä tiilikattoremontit. Osittaiset täsmäkorjaukset, vesikaton remontit sekä kokonaisvaltaiset alusrakenteiden saneeraukset hoidetaan kaikki meillä varmoin ottein ja vahvan kokemuksen voimalla. Koska suunnittelemme ja suoritamme jokaisen kattoremontin yksilöllisesti, lähdemme liikkeelle aina katon perusteellisesta kartoituksesta. Kun siis jätät meille tarjouspyynnön, kerro tarkemmin katon tilanteesta sekä remonttiin liittyvistä toiveistasi. Tarvittaessa kattoammattilaisemme tulee vielä paikan päälle katsastamaan katon kunnon. Tekemiemme havaintojen sekä saamiemme tietojen ja toiveiden pohjalta laadimme asianmukaisen työsuunnitelman sekä kustannustehokkaan tarjouksen kattoremontista.

Kattoremontin hinta on yksi meiltä kysytyimpiä aihealueita, mutta tämä täytyy laskea aina tapauskohtaisesti. Kattojen ominaisuudet, vaurioiden luonne ja remonttitarve vaihtelevat laajasti siinä missä kohteetkin, joten remontin hintaa ei hyödytä lähteä arvailemaan ennen tarkempaa tutustumista katon tilanteeseen. Kattoremontin hintaan vaikuttavat muun muassa katon koko, muoto ja jyrkkyys samoin kuin rakennuksen sijainti sekä korkeus. Mitä korkeampi kohde, sitä enemmän avuksi tarvitaan telineitä ja henkilönostimia. Työn määrää kasvattaa, mikäli katolta löytyy paljon jiirejä, läpivientejä, pellityksiä, kattoturvatuotteita sekä muita huomioitavia yksityiskohtia ja kattovarusteluja. Purku- ja asennustöiden määrä vaihtelee myös sen mukaan, missä kunnossa ovat katon alapuoliset rakenteet, eli toteutetaanko osittainen vai kokonaisvaltainen kattoremontti. Plus Kattopalvelulla remontti räätälöidään ja kustannukset lasketaan kattosi tarpeiden mukaan. Näin hinnassa on huomioitu kattotöiden kannalta olennainen – ei enempää eikä vähempää.

Toteutamme kattoremontin aina avaimet käteen- periaatteella, eli hoidamme työn jokaisen vaiheen alkukartoituksesta loppusiivoukseen saakka. Tuomme työmaalle tarvittavat materiaalit, tuotteet ja työkalut, pystytämme telineet ja levitämme suojapressut. Käytössämme on aina myös asianmukaiset turvavaljaat, kypärät, kengät sekä muut putoamissuojaimet. Aluksi suoritamme katemateriaalin mukaiset valmistelut ja pohjatyöt. Puramme kattorakennetta siltä osin kuin tarvetta on, ja mikäli toteutetaan kokonaisvaltainen kattoremontti yläpohjaa myöten, teemme korjaukset myös alusrakenteiden osalta. Kunnostamme tai vaihdamme aluskatteen, tuuletusrimat, ruoteet, eristeet, laudoitukset sekä muut yläpohjan elementit oikeassa järjestyksessä vesitiiveyden takaamiseksi, ja lopuksi asennamme uuden vesikatteen taloa säältä suojaamaan. Kun kaikki on tehty, siivoamme pois remontin jäljet, keräämme purku- ja rakennusjätteen sekä kuljetamme sen asianmukaisesti hävitettäväksi. Viime töiksemme suoritamme kohteessa vielä kattavan lopputarkastuksen, ja remontille myönnämme täyden laatutakuun.

Peltikattoremonttiin, huopakattoremonttiin tai tiilikattoremonttiin voi liittyä joskus myös muita muutos- ja parannustöitä katon rakenteiden suhteen. Paljon kokeneita rakenteita saattaa esimerkiksi olla tarpeen lujittaa tai notkolle painunutta kattoa oikaista. Kysymykseen voi tulla katon tuuletuksen parantaminen tai kattorakenteen korotus. Tai ehkä kattoa palvelisi parhaiten kokonaisvaltainen energiaremontti ja katon sekä yläpohjan lisäeristys. Meiltä saat kaikki tällaiset muutokset ja parannukset hyvän rakennustavan mukaan toteutettuina kattoremontin yhteydessä. Teemme myös katemateriaalin ja kattomuodon vaihdot, jotka voivat tulla ajankohtaisiksi joko käytännön syistä tai henkilökohtaisten mieltymysten johdosta. Jos kattoikkuna tai kattovalokupu on jäänyt tarpeettomaksi, rakennamme sen tiiviisti umpeen ja korjaamme katon läpiviennin kohdalta. Plus Kattopalvelun kautta saat hoidettua turvallisesti haastavimmatkin kattotyöt, jopa luvanvaraiset ja erityisosaamista vaativat asbestipurkutyöt. Toteutamme kaikkien kattojen kattoremontit tyylillä ja taidolla alusta loppuun.

Toteutamme myös katon huollot, korjaukset ja varustelut sekä kaikki muutkin kattotyöt

Plus Kattopalvelulta saat laajalla skaalalla myös kaikki muut kattosi tarvitsemat kattotyöt. Läheskään aina kattotöissä ei ole kyse katon kokonaisvaltaisesta uusimisesta tai edes kattoremontista, vaan mikäli katolla on käyttöikää ja kuntoa hyvin jäljellä, pystytään sen toimivuutta pitkälti ylläpitämään pienemmillä korjauksilla ja huolloilla. Säännöllisesti, muutaman kerran vuodessa tehdyt kattohuollot sekä tarpeen mukaan suoritetut korjaukset ehkäisevät monia isompia ongelmia ja pelastavat katon joutumasta remonttikuntoon ennen aikojaan. Ennaltaehkäisevä huolenpito on kaikin puolin kustannustehokasta ja järkevää: katon tilanteesta pysytään koko ajan selvillä, mahdollisiin epäkohtiin saadaan puututtua nopeasti, ja pienemmät ja huokeammat kunnostustoimet riittävät palauttamaan katon täyden käyttövarmuuden. Laadukkaasti hoidettujen kattotöiden ansiosta katon elinkaari pitenee ja se saa ensiluokkaiset valmiudet taistella ulkoisia rasituksia vastaan.

Huollamme kattosi kokonaisvaltaisesti kausihuolloista täsmätoimenpiteisiin. Suoritamme säännölliset kuntotarkastukset, teemme katon ja sadevesijärjestelmän puhdistukset sekä tarpeen mukaan sammaleenpoistot. Toteutamme lumenpudotukset ja jäänsulatukset katolta sekä ränneistä. Huoltokäynnin yhteydessä tutkimme läpi jiirit, pellitykset, läpiviennit ja kattotuotteet, katsastamme katepinnan ja yläpohjan kunnon sekä teemme tarvittavat kiristykset, tiivistykset ja kiinnitykset. Kun katto vuotaa tai sen toimivuudessa on muita ongelmia, hoidamme huolellisesti kaikki katon korjaustyöt, niin yksittäiset vuotopaikkaukset kuin laajat lahovauriokorjauksetkin. Tiivistämme vuotavat läpiviennit, saumaamme jiirit, paikkaamme vesikatteen, kunnostamme yläpohjan sekä tulemme nopealla aikataululla avuksi myös akuuteissa myrsky- ja lumivauriokorjauksissa. Meiltä löytyy huipputaitavat tekijät niin pelti- kuin tiilikattokorjauksille. Aivan erityisosaamista meiltä löytyy huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustöissä.

Katon huoltojen ja katon korjausten ohella saat meiltä kaikki muutkin kattotyöt, joita vain voit katollesi kaivata. Maalaamme, kunnostamme ja uusimme talon puuosat, kuten otsa-, tuuli- ja ikkunalaudat sekä räystään alalaudoituksen. Puhdistamme vesikourut sekä poistamme ikävät sammalkasvustot. Rakennamme tiiviit ja tyylikkäät kattolyhdyt, kattovalokuvut, kattoikkunat ja -luukut sekä asennamme aurinkopaneelit kotisi tai mökkisi katolle. Taitavat kattopeltiseppämme toteuttavat katon erilaiset peltityöt piipunhatuista ja -pellityksistä räystäspeltien, seinällenostopeltien, päätypeltien sekä peltilistojen vaihtoihin ja korjauksiin. Vaihdamme vesikourut uusiin tai toimitamme taloosi tilauksesta erikoisrännit. Asennamme sään- ja katseenkestävät valokatteet terasseille, pihavarastoihin ja pyöräkatoksiin. Varustamme sadevesijärjestelmäsi sulanapitokaapeleilla sekä asennamme katollesi kattoturvatuotteet: erilaiset tikkaat, kulkusillat ja lumiesteet. Eristämme ilmanvaihtoputket ja suojaamme katon, räystäät sekä yläpohjan lintuverkoilla, lintupiikeillä ja muilla pieneläinesteillä. Katto kuin katto tai työ kuin työ – meiltä kyllä onnistuu.

Laadukkailla kattotöillä turvaat kattosi hyvinvoinnin nyt ja tulevaisuudessa. Ulkoista homma Plus Kattopalvelulle, ja tiedät kattosi olevan parhaissa käsissä. Ajoissa toteutettu kattoremontti palvelee pitkäaikaisesti: ehjä katto on energiatehokas, turvallinen, tiivis ja toimintavarma suoja rakenteille useiden vuosikymmenten ajan. Taidolla asennetulla katolla toimii kaikki sujuvasti niin kuin pitääkin tuuletuksesta vedenpoistoon ja aluskatteesta lämmöneristykseen. Uudelle, uljaalle katolle saat jatkossa meiltä myös asiantuntevat huollot ja korjaukset sen käyttövarmuutta ylläpitämään. Älä siis päästä kattoa lahoamispisteeseen, vaan teetä kattotyöt ajoissa ja vältä isommat ja kalliimmat vauriot. Tarvitsitpa katon uusimista, kattoremonttia tai pienempiä toimenpiteitä, olemme palveluksessasi – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme kattotöistä!